Pecheritsi, kurį norės absoliučiai visi. Jie yra labai gardūs. Jų gardumo paslaptis slypi ne tik marinate, bet ir išankstiniame tepime. išsamiau apie receptą skaitykite straipsnyje.
Ingredientai
Gaminimui reikalingi šie produktai:
- pecheritsi – 0,5 kg;
- alyvuogių – 2 valgomieji šaukštai;
- grūdinių garstyčių – 1 valgomasis šaukštelis;
- druskos – 1 šaukštelis;
- citrinos sulčių – 1 valgomasis šaukštas;
- cibula – 1 vnt;
- laiškiniai česnakai – 2 gvazdikėliai;
- blynai – 1 ryšulėlis;
- petražolių – 1 ryšulėlis;
- okra – 80 ml.
Kaip paruošti
Paruoškite pecheritus ir supjaustykite juos gabalėliais. Keptuvėje, įkaitintoje su aliejumi, pakepinkite juos, kol taps auksinės spalvos. Perkelkite į dubenį.
Dabar grybus pagardinkite garstyčiomis, druska ir citrinos sultimis. Taip pat pridėkite griežinėliais supjaustytų žibuoklių, žolelių, aitriųjų paprikų. Užkandį užpilkite okropu.
Užpilkite grybų pyragą su okropu. Uždenkite kepimo klijuote. Padėkite į šaldytuvą 3 metams. Idealūs pyragėliai paruošti. Mėgaukitės!