Kaip paruošti riebalais apteptus ir marinuotus pecheriki per 3 metus

Pecheritsi, kurį norės absoliučiai visi. Jie yra labai gardūs. Jų gardumo paslaptis slypi ne tik marinate, bet ir išankstiniame tepime. išsamiau apie receptą skaitykite straipsnyje.

Ingredientai

Gaminimui reikalingi šie produktai:

  • pecheritsi – 0,5 kg;
  • alyvuogių – 2 valgomieji šaukštai;
  • grūdinių garstyčių – 1 valgomasis šaukštelis;
  • druskos – 1 šaukštelis;
  • citrinos sulčių – 1 valgomasis šaukštas;
  • cibula – 1 vnt;
  • laiškiniai česnakai – 2 gvazdikėliai;
  • blynai – 1 ryšulėlis;
  • petražolių – 1 ryšulėlis;
  • okra – 80 ml.

Kaip paruošti

Paruoškite pecheritus ir supjaustykite juos gabalėliais. Keptuvėje, įkaitintoje su aliejumi, pakepinkite juos, kol taps auksinės spalvos. Perkelkite į dubenį.

Dabar grybus pagardinkite garstyčiomis, druska ir citrinos sultimis. Taip pat pridėkite griežinėliais supjaustytų žibuoklių, žolelių, aitriųjų paprikų. Užkandį užpilkite okropu.

Užpilkite grybų pyragą su okropu. Uždenkite kepimo klijuote. Padėkite į šaldytuvą 3 metams. Idealūs pyragėliai paruošti. Mėgaukitės!

Taip pat skaitykite:  Kaip paruošti žalius grikius zukerki: naudingos salyklinės daržovės
0 Shares:
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Siūlome paskaityti