Kai žmonės kalba apie rauginto pieno sirupą, jie iškart pagalvoja apie syrniki. Šio produkto pritaikymas yra platesnis. Neapsiribokite maisto produktų pasirinkimu. Pabandykite pagal šį receptą pasigaminti ką nors pikantiško.
Ingredientai
Gaminti reikia šių produktų:
- Borošno – 2 kvadratėlių;
- rauginto pieno sirupo – 200 g;
- vandens – 200 ml;
- alyvuogių – 2 šaukštai;
- kiaušinių – 3 vnt;
- druska, soda;
- žolelės.
Kaip paruošti
Persijokite borošą ir įmaišykite vieną kiaušinį, alyvuogę, vandenį, sodą, druską. Viską sumaišykite ir palikite 20 minučių.
Kol tešla stovi, paruoškite įdarą. Išvirkite kiaušinius, tada juos supjaustykite. Sumaišykite žalumynus ir sumaišykite su sirupu, kiaušiniais. Druska, kad įdaras nebūtų per saldus, kad būtų skanus.
Tešlą iškočiokite ir padalykite į lygias dalis. Paskirstykite įdarą. Viską suspauskite. Turėtumėte turėti pleskanzas. Juos ištepkite gerai alyvuogių aliejumi pateptą keptuvę. Mėgaukitės!