Serbentų piurė su serbentais nashvidkuruch su vasaros preparatais

Jei jūsų šeima mėgsta serbentus (o jūs negalite jų nemėgti), su šiomis pikantiškomis ir cinamoninėmis uogomis galite pasigaminti šventę pagal pisochny tešlą.

Išsami informacija

Tešlai paruošti reikės:

  • Reikės: Borošno – 380 g
  • Zukor – 100 g
  • Druskos – 0,5 šaukštelio druskos.
  • Tirpiklio – 1 šaukštelis.
  • Sviesto – 200 g
  • Kiaušinis – 1 vnt.

Įdarui – 1 butelis serbentų uogienės arba uogų, trintų su cukrumi ir 2 valg. š. krakmolo.

Pirmiausia reikia paruošti pisochne tešlą: tam tikslui dubenyje sumaišykite borošno, zuoko, druskos ir tirpiklio. Mišinį įtrinti kambario temperatūros aliejumi (pakanka išimti iš šaldytuvo naktį). Įmuškite kiaušinį ir išminkykite tešlą. Padalykite ją į 2 dalis. Vieną dalį įdėkite į šaldiklį, o kitą – į šaldytuvą dvejiems metams.

Sumaišykite uogienę su krakmolu. Dabar galime gaminti pyragėlius. 24 cm apskritą formą išklokite pergamentu ir iš šaldytuvo ištrauktą tešlą viklastu ištepkite rankomis ir padarykite 1,5-2 cm kraštus. Tešlos aukštis – iki 1 cm. Tada išimkite serbentus. Ant viršaus užtarkuokite tešlos iš šaldiklio.

Pašaukite į 180 laipsnių temperatūros orkaitę. Kepkite dvejus metus. Išimkite, kai atvės.

Taip pat skaitykite:  Ar būtina į šerbetus dėti aitriųjų paprikų?
0 Shares:
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Siūlome paskaityti