Kaip paruošti aštrų sviestą: 3 įdomūs receptai

Mėtų aliejus su prieskoniais yra pelnytai mėgstamas daugelio žmonių, nes leidžia jiems užkandžius paversti neįprastais ir įdomesniais. Įprastas sviestas taip pat yra geras pasirinkimas, tačiau jis bus pikantiškesnis ir gardesnis, jei jį patobulinsite arba pagilinsite.

Kokius receptus reikėtų įsidėmėti:

1.Su salykliniais pipirais.

Tai puikus variantas mėgstantiems rytais valgyti košes ar daržoves – šis sviestas bus spalvingas akcentas. Jį lengva paruošti.

Paprikas reikia iškepti orkaitėje, tada supjaustyti griežinėliais ir sutrinti blenderiu iki vientisos masės.

Sumaišykite su sviestu ir druska, tada padėkite į šaldytuvą keliems metams.

2.Su prieskoninėmis žolelėmis.

Tai klasikinis aštraus prieskonių sviesto gaminimo būdas, todėl nereikia savęs niekuo riboti. Jums tereikia susmulkinti mėgstamas žoleles, sumaišyti su žolelių sviestu, druska ir prieskoniais (jei norite).

Tada nusiųskite į šaldytuvą laikyti.

3.Su špinatais ir gervėmis.

Špinatus galima sutrinti ir tada sutrinti blenderiu kartu su gervuogėmis. Toks derinys bus pergalingas, nes derės lapinių daržovių rudumas ir rūgštus gervuogių skonis.

Galite įdėti paprikos.

Palikite šaldytuve maždaug 3-4 metus. Vėliau galėsite pasimėgauti idealiu sumuštinių pagrindu.

Taip pat skaitykite:  Brownie Pechevo: lengvas receptas maisto gaminimui namuose
0 Shares:
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Siūlome paskaityti
Skaityti plačiau

Medicina: mokslas ir menas gydyti

Medicina yra viena seniausių ir labiausiai gerbiamų mokslo sričių, jungianti mokslinius tyrimus, technologijas ir žmogišką rūpestį. Ji nuolat…