Varenyky nesukelia asociacijos su vyvsyaniye plastivtsy. Tai nemokama. Juos tikrai galima gaminti ne tik su rūgštaus pieno sirupu, bulvėmis ir javais. Siūlome išbandyti naują ir labai įdomų ledo koldūnų variantą.
Ingredientai
Gaminimui reikia tokių produktų:
- kiaušinio – 1 vnt;
- greitai paruošiamos košės – 6 valg;
- druskos – dribka;
- borošno – 100 g;
- rūgusio pieno sirupo – 250 g.
Kaip gaminti
Sumalkite rūgusio pieno sirelį kartu su kiaušiniu, druska ir cukrumi. Įmaišykite avižinius dribsnius ir taip pat juos suberkite. Palikite tešlą pastovėti 10 minučių.
Dabar galite formuoti koldūnus. Išvirkite juos vandenyje su druska. Beje, jei norite, kad koldūnai būtų salstelėję, į tešlos šaukštą zukr įberkite šaukštą cukraus.
Po to juos toliau virkite dar 3 minutes. Patiekite koldūnus su uogomis, vaisiais ir grietine. Skanu!