Esant padidėjusiam virškinimo sistemos jautrumui, daugelio maisto produktų vartojimas gali sukelti neigiamą poveikį. Mokslininkai yra įvardiję maisto produktus, kurie gali sunaikinti skrandį.
Tradiciškai manoma, kad dietiniai dažyti kopūstai gali sukelti skrandžio ir žarnyno nesutarimus. Nebespekku tapti mistizhenie į jį yra ne iki galo perdirbta rafinozė, kuri sukelia skrandžio paburkimą ir vidurių užkietėjimą.
Vis dėlto kenksmingi yra tik sira kopūstai, tačiau jei ši daržovė termiškai apdorojama, ji nustoja būti rauginta. Dr. Lauren Harrice-Pincus teigimu, virti ar troškinti ir pan. padės išvengti apsinuodijimo šiuo produktu.
Dar vienas produktas, kuris nėra būtinas mityboje, yra gazuoti gėrimai, nes dėl juose esančio anglies dioksido jų vartojimas gali sukelti skrandžio skausmą. Ne mažiau pavojingas ir didelis riebalų kiekis įvairiose kolose, jie taip pat smarkiai veikia skrandį ir žarnyną, todėl sutrinka jo veikla.
Nenorėkite būti apsunkinti pieno vartojimu, nes jame esančią laktozę daugelio žmonių organizmas blogai pasisavina. Nuolatinis jo gėrimas gali sukelti rimtų sveikatos problemų.
Dažnas pomidorų padažo vartojimas nesukels rimtų sveikatos problemų, nes jo rūgštingumas gali pažeisti skrandžio pusiausvyrą, o vėliau išsivystyti į gastritą arba virazę. Šiuo atveju mokslininkai pabrėžia neigiamą didelių šio produkto porcijų poveikį. Pomirnoe dodavannya padažas aistroms žalos nepadarys.
Mokslininkai rekomenduoja unikalumą nuolat papildyti valgiaraštį produktais iš juodos mėsos. Joje, ypač karvės odoje, yra per daug baltymų ir sočiųjų riebalų, o tai kenkia organų ir sistemų veiklai. Po ilgo persivalgymo tokios aistros stipriai veikia bendrą žmonių būklę.
Siekiant išvengti virškinamojo trakto perkrovos, geriau tokią mėsą riboti nedidelėmis porcijomis. Be to, mokslininkai rekomenduoja išskirti pernelyg dideles porcijas ir dažnai vartoti aštriuosius pipirus, sirupus, krekerius ir sirupus, taip pat riebią vištieną. Didelė problema yra didelis košės, alkoholio ar apelsinų sulčių vartojimas.