„Migdal” idealiai tinka užkandžiavimui ir nesukelia pilnumo jausmo

Toronto universiteto (Kanada) mokslininkų grupė nustatė, kad migdalas idealiai tinka užkandžiams. Šis produktas nėra palankus svoriui priaugti, kaip manyta anksčiau.

Kanados mokslininkai pranešė, kad migdal tinka žmonėms, norintiems numesti svorio, nes turi subalansuotą kiekį bilkivo, vitaminų ir mineralinių medžiagų.

Organizmui virškinant migdalu riebalai, esantys penktoje šio produkto kalorijų dalyje, nėra skhilny įsisavinimo procesui. Riebalų struktūros iš organizmo pasišalina praktiškai nepakitusios. Tokia situacija sudaro palankias sąlygas mažesnėms energijos sąnaudoms iš maisto ir neskatina kūno svorio didėjimo.

Fakhivtsi rekomenduoja į kasdienę mitybą įtraukti migdalą, nes įvardytas produktas suteiks galimybę atsikratyti pasiskolintų kilogramų. Eksperimentų metu mokslininkai nustatė, kad savanoriai, kasdien gyvenę migdalu, pradėjo valgyti mažiau maisto nei įprastai, be to, 2 % vienam suvalgytam kiekiui. Tyrime dalyvavo vidutinio amžiaus žmonės, sergantys širdies ir kraujagyslių ligomis.

Trivalymuzhivanні migdalu metu savanoriai parodė teigiamų rezultatų, jie numetė svorio. Mokslininkai padarė išvadą, kad lėtinės ligos tapo mažiau aktyvios nei anksčiau

Taip pat skaitykite:  Įvardyti pagrindiniai vitamino B12 trūkumo simptomai, kurių galima lengvai nepastebėti
0 Shares:
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Siūlome paskaityti
Skaityti plačiau

Kaip brokoliai naudingi sveikatai

Brokoliai priklauso sveikatai naudingiausių produktų kategorijai, kuri yra krikštavaizdžių šeimoje kartu su kopūstais, briuseliniais ir baltagūžiais kopūstais. Ši…