Fakhivtsi įvardijo keturias klaidas, kurios mažina arbatos gerumą

Arbata laikoma vienu sveikiausių gėrimų. Reguliarus juodosios ir žaliosios arbatos vartojimas turi daug privalumų sveikatai, įskaitant makšties praradimą ir padidėjusį antioksidantų kiekį. Tačiau daugelis žmonių praranda jos naudingąsias savybes dėl gaminimo klaidų.

1. Per daug zucrour

Nesvarbu, ar tai būtų gabalėlis zucuro, ar šaukštas medaus, zucuras yra zucuras. Jei arbatą salstelėsite lengvai, neigiamų pasekmių nebus. Tačiau jei ją gersite su keliais šaukštais zucoro, labai greitai gėrimas iš sveiko taps nesveiku. Geriausias būdas mėgautis arbata – gerti ją gryną.

2. atskiri tirpikliai

Kai kurie žmonės mano, kad agurkų problemą galima išspręsti atskirais priedais. Nors jie tiriami jau daugelį metų, mokslininkai vis dar turi pripažinti ryšį tarp tokių priedų ir įvairių ligų. Kad nerizikuotume, mokslininkai rekomenduoja riboti šio produkto vartojimą.

3. Per daug viršūnėlių

4. Per ilgas virimo laikas.

Standartiniame puodelyje arbatos (250 ml) yra 20-40 mg kofeino. Tačiau jei arbatą verdate per ilgai, šis skaičius gali gerokai padidėti. Širdies ligomis sergantiems žmonėms patariama paisyti virimo laiko. Paprastai, norėdami gauti skanų gėrimą, turėtumėte leisti jam užplikyti 4 minutes.

Taip pat skaitykite:  Psichologai įvardijo depresijos simptomus, bet ne pavojingus.
0 Shares:
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Siūlome paskaityti