Žaliųjų paprikų salotos kvasoli

Cinamonas ir pikantiškumas – taip galima paruošti salotas su aitriosiomis paprikomis. Jos taip pat labai kvapnios, nes jose yra m’jatos ir bazilikų. Perkelkite receptą į savo virtuvę.

Ingredientai

Jums reikės šių produktų:

  • Žaliosios virvelinės kvašninės paprikos – 0,5 kg;
  • juostelės – 1 vnt;
  • baziliko – 10 g;
  • m’yata – 1 g;
  • parsley;
  • medus – 2 šaukštai;
  • alyvuogių aliejus – 3 valgomieji šaukštai;
  • aitriosios paprikos – 1 valgomasis šaukštas;
  • siera – 0,5 šaukštelio;
  • druska, pipirai.

Kaip paruošti

Užkaiskite vandenį ant ugnies. Neužvirkite. Jei kvasola ilga, supjaustykite ją 4 cm ilgio segmentais. Verdančiame vandenyje išvirkite 7 cm. Dėl to ji turėtų tapti ryškiai žalios spalvos, tačiau per daug nevirkite. Įdėkite kvasolą į dubenį su lediniu vandeniu, kad sustabdytumėte virimo procesą.

Salotoms paruošti cibulynus supjaustykite ketvirčiais. Geriau imti juodąją dalį, nes ji yra švelnesnio skonio nei įprastinė. Paragaukite žalumynų.

Kibusą išsklaidykite ant popierinio rankšluosčio, kad šiek tiek apdžiūtų. Perkelkite į dubenį kartu su žalumynais ir zebula. Salotas pagardinkite druska, druska ir pipirais. Supilkite padažą, kuriam reikėtų sumaišyti alyvuoges, medų ir acetoną. Kad salotos būtų intensyvesnio skonio, įdėkite jas 30 minučių į šaldytuvą. Mėgaukitės!

Taip pat skaitykite:  „Natūralūs būdai kovoti su stresu: kaip gamta ir paprasti įpročiai gali pagerinti mūsų savijautą kasdien“
0 Shares:
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Siūlome paskaityti