Vishukana ducal bulvės ant garniro – daržovių šedevras

Iš bulvių mažai ko tikėtis, nes jos visiems gerai žinomos. Virtos, virtos garuose, keptos, apskrudintos – yra daugybė gaminimo variantų. O dabar pasiruoškite ne tik pikantiškam garnyrui, bet ir klampiam, estetiškai vertingam. Kunigaikštiškos bulvės yra ne tik pikantiškos. Jos yra labai geros.

Ingredientai

Gaminimui reikia šių produktų:

  • bulvių – 1 kg;
  • sviesto – 100 g;
  • kiaušinio – 1 vnt;
  • kiaušinio lukšto – 4 vnt;
  • druskos – 1 šaukštelis;
  • muskato riešutas.

Kaip paruošti

Bulves nulupkite, užpilkite vandeniu ir virkite ant didelės ugnies, kol jos bus paruoštos. Įberkite 1 šaukštelį druskos. Nusunkite vandenį nuo virtų bulvių. Lengvai jas nusausinkite, kad išgaruotų drėgmė. Tada įpilkite ištirpinto sviesto ir sutrinkite.

Atskirai sumaišykite džiūvėsius ir kiaušinį. Sudėkite juos į tyrę. Pagardinkite druska ir įberkite dar šiek tiek muskato riešuto. Šaukštu supilkite tyrę į konditerinį maišelį. Ant dekos uždėkite pergamento ir 1 cm arba 1,5 cm antgaliu padarykite 24 bulvių rozetes.

Orkaitė turi būti įkaitinta iki 220 laipsnių pagal Celsijų. Pasiųskite bulves kepti 15 minučių. Kai jos taps auksinės spalvos, išimkite jas. Dabar jau turite paruoštą vishukaniy garnir arba užkandį. Mėgaukitės!

Taip pat skaitykite:  Ką gaminti su midijomis vakare: greitas ir skanus vakarėlis
0 Shares:
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Siūlome paskaityti