Kiekviena ponia turi savo sirnikų gaminimo paslaptis. Ir jie beprotiškai skanūs. Ir juos galima pagaminti taip, kad visiems patiktų. Toliau išsamiai perskaitykite receptą ir tai, ko turėtumėte pridėti į sirnikius.
Ingredientai
Jums reikia pasiruošti šių ingredientų:
- grietinės sirupų – 500 g;
- obuolių – 1 vnt;
- kiaušinių – 2 vnt;
- zucor – 75 g;
- cinamono – ⅓ šaukštelio;
- borošno – 80-100 g;
- alyvuogės.
Kaip paruošti
Paruoškite tešlą sūrnikams įprastu būdu. Nedėkite per daug cukraus, nes jis ištirps ir pyrago pluta taps puri. Galite naudoti ne kvietinius, o ryžių miltus, tada syrniki bus minkštesni.
Pagrindinė šių syrniki paslaptis – obuolių priedas. Obuolį reikia supjaustyti plonais griežinėliais. Juos pabarstykite cinamonu ir gerai susmulkinkite.
Obuolius sudėkite į rūgpienio puodelius. Dabar tereikia įkaitinti keptuvę su alyvuogių aliejumi ir aptepti rūgpienį. Patiekite su jogurtu, grietine arba uogiene. Skanaus!