Virtuvės šefai pasidalijo naismachnye syrniki su įdaru vakarienei paslaptimi

Kiekviena ponia turi savo sirnikų gaminimo paslaptis. Ir jie beprotiškai skanūs. Ir juos galima pagaminti taip, kad visiems patiktų. Toliau išsamiai perskaitykite receptą ir tai, ko turėtumėte pridėti į sirnikius.

Ingredientai

Jums reikia pasiruošti šių ingredientų:

  • grietinės sirupų – 500 g;
  • obuolių – 1 vnt;
  • kiaušinių – 2 vnt;
  • zucor – 75 g;
  • cinamono – ⅓ šaukštelio;
  • borošno – 80-100 g;
  • alyvuogės.

Kaip paruošti

Paruoškite tešlą sūrnikams įprastu būdu. Nedėkite per daug cukraus, nes jis ištirps ir pyrago pluta taps puri. Galite naudoti ne kvietinius, o ryžių miltus, tada syrniki bus minkštesni.

Pagrindinė šių syrniki paslaptis – obuolių priedas. Obuolį reikia supjaustyti plonais griežinėliais. Juos pabarstykite cinamonu ir gerai susmulkinkite.

Obuolius sudėkite į rūgpienio puodelius. Dabar tereikia įkaitinti keptuvę su alyvuogių aliejumi ir aptepti rūgpienį. Patiekite su jogurtu, grietine arba uogiene. Skanaus!

Taip pat skaitykite:  Kaip pasigaminti greitą ir biudžetui nekenksmingą įdarytą šventę su kiaušiniais ir žaliaisiais avinžirniais
0 Shares:
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Siūlome paskaityti