Virtuvės šefai atskleidė pikantiško sultinio koldūnams paslaptį

Parduotuvės ar naminiai koldūnai gali tapti pikantiškos ir gardžios aistros pagrindu. Būtina nuspalvinti sultinio, kuriame jie bus verdami, pikantiškas savybes. Ir viskas bus daug gyvesnė. Galėsite nagoduvati visą šalį.

Išsami informacija

Koldūnus įmeskite į vandenį ir pamirkykite dvi minutes. Dabar sutarkuokite nedidelę morką ir taip pat sudėkite į puodą. Dėl skonio įberkite kelis gabalėlius juodųjų pipirų ir lauro lapą.

Palaukite, kol sultinys užvirs. Sumažinkite ugnį iki stiprios virimo temperatūros ir uždenkite puodą vikšru. Kai koldūnai išvirs, sudėkite prieskonines žoleles.

Kad būtų geresnio skonio, į kastrolą įdėkite gabalėlį sviesto. Viską išmaišykite ir išjunkite kaitlentę. Uždenkite puodą vikšru. Palikite brinkti 10 minučių.

Taip pat skaitykite:  Kaip greitai ir lengvai rankomis pasigaminti žemės riešutų pastą
0 Shares:
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Siūlome paskaityti