Parduotuvės ar naminiai koldūnai gali tapti pikantiškos ir gardžios aistros pagrindu. Būtina nuspalvinti sultinio, kuriame jie bus verdami, pikantiškas savybes. Ir viskas bus daug gyvesnė. Galėsite nagoduvati visą šalį.
Išsami informacija
Koldūnus įmeskite į vandenį ir pamirkykite dvi minutes. Dabar sutarkuokite nedidelę morką ir taip pat sudėkite į puodą. Dėl skonio įberkite kelis gabalėlius juodųjų pipirų ir lauro lapą.
Palaukite, kol sultinys užvirs. Sumažinkite ugnį iki stiprios virimo temperatūros ir uždenkite puodą vikšru. Kai koldūnai išvirs, sudėkite prieskonines žoleles.
Kad būtų geresnio skonio, į kastrolą įdėkite gabalėlį sviesto. Viską išmaišykite ir išjunkite kaitlentę. Uždenkite puodą vikšru. Palikite brinkti 10 minučių.