Virtuvės šefai atskleidė, kaip geriausiai iškepti žuvį vakarienei

Vakarienei ar vakarui galite paruošti aistrą be mėsos – pikantišką keptą žuvį. Tai gali būti bet kokia žuvis: jūros lydekos, polakai, upėtakiai ir kt. Su grietine ir sūriu žuvis bus be mėsos.

Ingredientai

Kepimui reikia tokių produktų:

  • kietojo sūrio – 100 g;
  • grietinės – 3 valg;
  • blynelių – 1 ryšulėlis;
  • cibulos – 1 vnt;
  • alyvuogių – 1 valgomasis šaukštas;
  • pipirų, druskos.

Kaip paruošti

Žuvį nuvalykite, pasūdykite ir pabarstykite juodaisiais pipirais. Į ją įdėkite kripo ir citrinos skibkių.

Supjaustykite cibulį griežinėliais ir sudėkite ant deko. Ant viršaus uždėkite žuvies griežinėlius. Apšlakstykite citrinos sultimis. Sutarkuokite sūrį ir sumaišykite su grietine. Užtepkite ant žuvies.

Dėkite į orkaitę. Kepimo laikas – 30 minučių 180 laipsnių Celsijaus temperatūroje. Mėgaukitės!

Taip pat skaitykite:  Kaip pasigaminti alyvinę kreminę sriubą per 40 minučių
0 Shares:
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Siūlome paskaityti