Pechevo gali būti ne tik salyklinis, bet ir su cukrozės milteliais. # receptas pagal bulvių košę. Tokie salykliniai sausainiai gali būti patiekiami kaip užkandis arba kaip užkandis vietoj salyklinių daržovių.
Sudedamosios dalys
Gaminimui reikia šių produktų:
- pieno – 0,25 ml;
- bulvių košės – 1,5 kv;
- borošno – 2 kvul;
- sviesto – 2 šaukštai;
- kepimo miltelių – 2 šaukštai;
- druskos.
Kaip paruošti
Sviestą ištrinkite su borošno, kepimo milteliais ir druska. Sutrinkite jį iki trupinių.
Kitame gaminimo etape sutrinkite bulvių košę su pienu. Yra svarbus niuansas. Reikia maišyti tol, kol masė taps panaši į tešlą. Dabar galite įmaišyti sviesto mišinį. Minkykite tešlą, kol ji taps vientisos konsistencijos.
Iš tešlos suformuokite kepaliuką. Supjaustykite apskritimais. Uždėkite ant deko ir pašaukite į įkaitintą orkaitę 20 minučių. Jei patieksite su padažu arba paštetu, bus skanu.