Virėjai pasidalijo puikios mažai sūdytos skumbrės receptu

Aromatiška, pikantiška, pomirtinai sūri – tokia skumbre mėgausis visi. Jei prie jos bus verdamos bulvės, vakaras bus fantastiškai pikantiškas.

Ingredientai

Gaminti reikia šių produktų:

  • skumbrės – 1 kg;
  • druskos – 1 valgomasis šaukštas;
  • cucor – 0,5 valgomojo šaukšto;
  • cibulos – 1 vnt;
  • citrinos sulčių – 0,5 vnt. citrinos;
  • alyvuogės – 30 ml;
  • pipirai;
  • lauro lapai.

Kaip paruošti

Žuvį nuvalykite ir supjaustykite porcijomis. Sudėkite į dubenį ir pasūdykite žuvį. Suberkite cukatas, juoduosius pipirus. Įdėkite 2 lauro lapus, tačiau juos sulaužykite į kelias dalis.

Cibulę supjaustykite griežinėliais. Dėkite ant žuvies. Jei turite žaliųjų aitriųjų paprikų, galite įdėti ir jų. Apšlakstykite žuvį pusės citrinos sultimis. Gausiai apšlakstykite alyvuogių aliejumi. Įdėkite į stiklainį po traškučiais. Dėkite į šaldytuvą 12 metų. Mėgaukitės!

Taip pat skaitykite:  Gaminame legendinį "Twix".
0 Shares:
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Siūlome paskaityti