Virėjai atskleidė populiarią kefyrų tešlą pyragaičiams

Iš tokios tešlos turėsite purius ir skanius pyragėlius. Ruošiami kefyro pagrindu. Tai labai populiarus receptas. Pasiimkite jį į kulinarinę knygą.

Ingredientai

Gaminimui reikia šių produktų:

  • kefyro – 250 ml;
  • druskos – 1 šaukštelis;
  • cukrų – 1 šaukštelis;
  • kiaušinio – 1 vnt;
  • alyvuogių – 3 valgomieji šaukštai;
  • borošno – 400 g;
  • raspushuvach – 1 šaukštelis.

Kaip paruošti

Dubenyje sumaišykite šiltą kefyrą, kiaušinį, cukorą, druską ir alyvuoges. Kruopščiai išmaišykite iki vientisos konsistencijos.

Maišytuvu persijokite borošą ir porcijomis įmaišykite į skystąją tešlos dalį. Dėl to galėsite išminkyti tešlą. Nedirbkite su ja iš karto. Ji turi 15 minučių pastovėti po folija.

Šios tešlos užteks maždaug 12 pyragaičių. Galite naudoti bet kokį įdarą. Apkepkite pyragėlius alyvuogių aliejuje, kol taps auksinės spalvos. Mėgaukitės!

Taip pat skaitykite:  Kaip paruošti tikrai sultingus kotletus be kiaušinių ir stiprių bulvių
0 Shares:
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Siūlome paskaityti