Iš tokios tešlos turėsite purius ir skanius pyragėlius. Ruošiami kefyro pagrindu. Tai labai populiarus receptas. Pasiimkite jį į kulinarinę knygą.
Ingredientai
Gaminimui reikia šių produktų:
- kefyro – 250 ml;
- druskos – 1 šaukštelis;
- cukrų – 1 šaukštelis;
- kiaušinio – 1 vnt;
- alyvuogių – 3 valgomieji šaukštai;
- borošno – 400 g;
- raspushuvach – 1 šaukštelis.
Kaip paruošti
Dubenyje sumaišykite šiltą kefyrą, kiaušinį, cukorą, druską ir alyvuoges. Kruopščiai išmaišykite iki vientisos konsistencijos.
Maišytuvu persijokite borošą ir porcijomis įmaišykite į skystąją tešlos dalį. Dėl to galėsite išminkyti tešlą. Nedirbkite su ja iš karto. Ji turi 15 minučių pastovėti po folija.
Šios tešlos užteks maždaug 12 pyragaičių. Galite naudoti bet kokį įdarą. Apkepkite pyragėlius alyvuogių aliejuje, kol taps auksinės spalvos. Mėgaukitės!