Virėjai atskleidė koldūnų, kurie nesubyra, paslaptį

Koldūnams gaminti reikia daug atkaklumo ir kantrybės. Ir šiek tiek įgūdžių. Koldūnų tešla yra labai plona. Kepant ji dažnai plyšta. Įdaras plaukia atskirai nuo tešlos. Ką daryti, kad taip nenutiktų?

Išsamesnė informacija

Į tešlą rekomenduojama įpilti ledinio vandens. Kuo jis šaltesnis, tuo geriau. Dėl to tešla taps elastingesnė ir nusidažys. Ją bus lengviau paskirstyti. Ši kulinarinė gudrybė padės išvengti koldūnų, kurie tampa birūs, problemų.

Tešlai paruošti reikia šių produktų:

  • ledo vandens – 200 ml;
  • borošno – 2 valgomųjų šaukštų;
  • alyvuogių – 2 valgomųjų šaukštų;
  • kiaušinio – 1 vnt;
  • druskos – dribka;
  • tsukor – dribsnis.

Kaip paruošti

Į labai ledinį vandenį įpilkite borošno, alyvuoges, kiaušinius, druską ir cukorą. Visus ingredientus kruopščiai išmaišykite, kad tešla taptų vientisa.

Receptas labai paprastas. Jei nesate per daug tikri, kad vanduo šaltas, supilkite jį į dubenį ir įdėkite ledo. Arba galite jį atšaldyti šaldytuve. Dabar liko tik pagaminti įdarą ir pasigaminti mėgstamus koldūnus.

Taip pat skaitykite:  Virtuvės šefai papasakojo, kaip pagaminti sultingus ir traškius vidbivnius su traškia skorina.
0 Shares:
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Siūlome paskaityti