Kiaulienos kąsnelius lengva paruošti, tačiau jie ne visada būna minkšti ir švelnūs. Taip gali būti dėl mėsos kokybės arba dėl to, kad nesilaikoma gaminimo principo. Kotletus tiesiogine to žodžio prasme galima suvalgyti per 30 minučių.
Išsamesnė informacija
Supjaustykite mėsą 1 cm storio griežinėliais. Juos išmuškite plaktuvu. Rekomenduojama uždengti maistine plėvele ir mušti atsargiai, kad jie nesideformuotų. Pabarstykite druska, pipirais, druska ar kitais mėgstamais prieskoniais.
Reikia paruošti tešlą. Ją gaminkite pagal toliau pateiktą receptą. Išplakite 3 kiaušinius, 1 valgomąjį šaukštą borošno ir 2 valgomuosius šaukštus grietinės. Įdėkite 2-5 gvazdikėlius chasnickio. Taip pat galite įberti šiek tiek druskos, kad išlygintumėte grietinės skonį.
Mėsą pirmiausia pamerkite į boroškų masę, o paskui užberkite ją į tešlą. Dėkite į gerai įkaitintą keptuvę su alyvuogių aliejumi. Aptepkite tešla iš abiejų pusių po 4 minutes iš kiekvienos pusės. Galite patiekti į stalą. Skanaus!