Vietoj duonos: greiti ir lengvi pyragaičiai iš kukurūzų barščių

Be kiaušinių ir drіdzhіv, iš biudžetinių produktų! Greitai ir lengvai! Pyragai iš kukurūzų borošo ypač populiarūs gruzinų virtuvėje. Jie dar vadinami mchadi. Jie patiekiami prieš pagrindinį patiekalą vietoj duonos ir gerai dera su sirupu. Juos kepti ant keptuvės yra lengviausia! Ir tik per dvi savaites!

Ingredientai 8 porcijoms:

  • Reikės: Cucurudziana miltų – 280 gr.
  • Pienas – 125 ml.
  • Vandens – 125 ml.
  • Druska (dribka) – pagal skonį
  • Cukrus – 0,5 arbatinio šaukštelio. litras.
  • Sviestas – 15 gr.
  • Roslinna alyvuogės – 2 valgomieji litrai.

Paruošimas:

Pasirinkite reikiamus produktus. Tešlai gaminti galite naudoti tik vandenį.

Tinkamo dydžio dubenyje persijokite agurkų žievę, kad išvalytumėte ją nuo galimų gumuliukų.

Pieną sumaišykite su vandeniu, įberkite druskos ir cukatos. Maišydami šiek tiek pašildykite, kad sausi ingredientai ištirptų.

Padarykite kukurūzų burbuolėje ertmę, supilkite pieno mišinį, iš pradžių išmaišykite šaukštu. Sudėkite sviestą ir rankomis išminkykite tešlą.

Tešla išeis minkšta, švelni ir šiek tiek puri.

Iš tešlos suformuokite nedidelius paplotėlius. Juos formuoti labai lengva, tešla yra lanksti. Nedarykite per plonų pyragėlių, nes jie gerai suminkštės.

Keptuvėje įkaitinkite alyvuogių aliejų. Aptepkite paplotėlius ant silpnos ugnies, kol taps auksinės spalvos.

Apverskite pluteles į kitą pusę ir apskrudinkite jas iki rusvos spalvos.

Cukurudziany boroshna plutelės gali būti patiekiamos šiltos arba atšaldytos.

Mėgaukitės!

Taip pat skaitykite:  Maisto gaminimas greitai: grybų pidliwa garner
0 Shares:
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Siūlome paskaityti