Vakarienės idėja: grietinėlės sriuba su pecherizo ir pievagrybiais

Kreminė sriuba yra labai malonios konsistencijos. Ji tokia švelni, apetitiška ir aromatinga. Lengviausia ją paruošti su pecheritais. Receptą skaitykite toliau pateiktame straipsnyje.

Ingredientai

Gaminimui reikia tokių produktų:

  • Žibuoklės – 1 vnt;
  • pecheritų – 100 g;
  • baltųjų grybų – 100 g;
  • viršūnėlės – 250 g;
  • alyvuogių – 15 g;
  • druska, pipirai.

Kaip paruošti

Supjaustykite skaidulas griežinėliais. Grybus nuplaukite ir supjaustykite griežinėliais. Įkaitinkite keptuvę su alyvuogių aliejumi ir kelias minutes pakepinkite grybus, kol taps auksinės spalvos. Tai užtruks apie 2-3 minutes.

Sudėkite grybus į keptuvę. Kepkite juos 5-7 minutes. Dabar galite supilti viršūnėles ir viską kartu kaitinti 2-3 minutes. Pasūdykite ir pabarstykite juodaisiais pipirais. Viską sumaišykite blenderiu, kad gautųsi vientisa konsistencija.

Sriuba paruošta. Galite ją pilti į lėkštes. Jei norite, galite ją papuošti džiūvėsėliais, riebalais pateptais grybų skiltelėmis ar kt. Skanaus!

Taip pat skaitykite:  Šiltos bolivinės balandos (kynvos) salotos su keptomis daržovėmis, avinžirniais ir citrininiu tahini padažu
0 Shares:
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Siūlome paskaityti