Jį galite laikyti desertu arba užkandžiu. Su persikais jis toks švelnus, aromatingas ir sultingas. Jo neįmanoma atsisakyti. Pasiimkite receptą į kulinarinę skrynią.
Ingredientai
Paruošimui reikia šių produktų:
- rūgštaus pieno sirupo – 0,5 kg;
- kiaušinio – 3 vnt;
- borošno – 3 šaukštai;
- tsukor – 3 šaukštai;
- grietinės – 3 šaukštai.
Kaip paruošti
Pamažu užmuškite rūgpienį, grietinę ir kiaušinius. Sudėkite persijotą borošno. Šaukštu supilkite masę į formą.
Persikus supjaustykite skiltelėmis. Dėkite ant įdaro. Dabar siųskite viską į 180 laipsnių temperatūros orkaitę 40 minučių. Viskas paruošta, galite valgyti. Mėgaukitės!