„Sultingi” ir traškūs kotletai be nė gramo m’yas

Pisni kotletai su manų kruopomis ir kopūstais nepasižymi pikantiškomis m’yasnymi savybėmis, be to, jie gaminami daug greičiau ir paprasčiau.

Tokių kotletų privalumas yra tas, kad jie yra mažai kaloringi ir bet koks s’iced kotletų kiekis nesukels skolintų kilogramų rinkinio.

Išsamesnė informacija

Tokie kotletai patiekiami vakarienei, pietums ir pavakariams. Tinka bet kokiam vakarėliui.

Tai puikus patiekalas vegetarams, pasninkaujantiems arba palaikantiems fizinę formą.

Sudedamosios dalys: – mėsa ir mėsos produktai:

  • kopūstai – 700 g.
  • kiaušiniai – 3 vnt.
  • zybulia – 2 galvutės.
  • manų kruopos – 4-5 šaukštai.
  • sviesto – 30 g.
  • druskos – žiupsnelis.

Gaminimas

Kopūstus susmulkinkite ir virkite kastrule 10 minučių.

Keptuvėje svieste apkepkite kopūstus, kol taps auksinės spalvos.

Išmeskite kopūstus ant grotelių ir pakratykite.

Dubenyje sumaišykite kopūstus, vištieną, kiaušinius, manų kruopas ir druską.

Palikite maltinukus 10 minučių pastovėti, kad manų kruopos išbrinktų.

Formuokite paplotėlius ir kiekvieną pusę aptepkite riebalais, kol apskrus.

Taip pat skaitykite:  Kaip paruošti tikrai sultingus kotletus be kiaušinių ir stiprių bulvių
0 Shares:
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Siūlome paskaityti