Skanus, paprastas ir sveikas: nepretenzingas garbaus skonio „zuckerki” per 5 minutes

Jei mėgstate užkandžiauti saldainiais, gerai žinote, kad jie gali būti nuodingi. Dėl prastos parduotuvėse pagamintų cukrinių saldainių kokybės galite pradėti turėti rimtų sveikatos problemų.

Išsamesnė informacija

Siekdami išsaugoti savo sveikatą, dauguma žmonių renkasi gaminti naminius sūdytus patiekalus iš rankų darbo produktų. Tai daug sveikiau ir pikantiškiau.

Todėl yra proga atkreipti dėmesį į vieną spalvingiausių daržovių – arbūzą.

Mokslininkai išsiaiškino, kad šį produktą turėtų valgyti kiekvienas žmogus, kuris nori būti stangrus, sveikas ir energingas.

Pabandykite pasigaminti garbuzovi tsukerki – lašiniai negalės jiems atsispirti.

Reikia:

  • Reikiamas arbūzų kiekis;
  • Proporcingas kiekis zucero.

Kaip matote, mūsų skanėstai yra labai pigūs.

Arbūzą nuplauname, nulupame odelę, m’jakoti ir sėklas, sumalame į prekystalį zuckerokų – toks dydis bus optimalus. Perpilame į mikroskrudintuvui tinkamą dubenį ir įmaišome įprastą cukrų-piscu. Mums reikia sukurti sirupą. Uždenkite kitą dubenį.

Tuomet 3 minutes virkite mikrobangų krosnelėje, tada galite duoti valią savo fantazijai. Pavyzdžiui, galite sumaišyti medų su cinamonu ir garbuzo politika, o tada virti porą minučių.

Beje, prieskoniai gali būti bet kokie, todėl juos rinkitės savo nuožiūra.

Reikalaujamas mikrošildytuvo galingumas yra 800 W.

Taip pat skaitykite:  Як приготувати соковиту буженину
0 Shares:
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Siūlome paskaityti
Skaityti plačiau

Medicina: mokslas ir menas gydyti

Medicina yra viena seniausių ir labiausiai gerbiamų mokslo sričių, jungianti mokslinius tyrimus, technologijas ir žmogišką rūpestį. Ji nuolat…