Skanūs ir purūs rageliai iš alyvinės tešlos

Jei nežinote, ką pasiimti su savimi užkandžiui, pasigaminkite sirenų bandelių. Jie sūrūs ir gyvi, po jų nenorėsite eiti į greitojo maisto užkandinę.

Išsami informacija

Sudedamosios dalys
250 g rūgpienio sirupo
1 kiaušinis ir 1 baltymas
0,5 šaukštelio druskos
100 g kietojo sirupo
100 g boroshna
0,5 šaukštelio raspushuvac.

Sumaišykite rūgusio pieno sirupą su kiaušiniu, druska ir trintu sirupu. Į mišinį įmaišykite borošno ir miltelių ir užminkykite tešlą. Padėkite ją į šaldytuvą 10-15 minučių. Po to tešlą padalykite į 8 vienodus gabalėlius, suformuokite iš jų tešlos kamuoliukus ir sulankstykite juos į bandelių formas.

Dėkite bandeles ant pergamentu išklotos dekos. Ant jų užtepkite su pienu sumaišyto kiaušinių jogurto ir pabarstykite sezamo sėklomis. Kepkite 180 laipsnių temperatūroje 30 minučių, kol taps auksinės spalvos.

Taip pat skaitykite:  Kulinarai atskleidė, kokie prieskoniai geriausiai tinka riebaluose keptai ir keptai žuviai.
0 Shares:
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Siūlome paskaityti