Šias salotas galima valgyti vėlai vakare.

Daugelis žmonių ieško paprastų, pikantiškų, bet maistingų aistrų. Ir šiame plane didžiausias pasirinkimas yra salotos. Galite rasti sau tai, kas nepridės kalorijų, bet pasitenkinimas valgant tikrai bus. Įsidėmėkite šio recepto salotas.

Ingredientai

Paruošimui reikia šių produktų:

  • šviežių ūglių – 3 vnt;
  • morkų – 1 vnt;
  • avinžirnių – 1 vnt;
  • paprikos;
  • balzamiko – 2 šaukštai;
  • alyvuogių – 1 valgomasis šaukštas;
  • laiškinių česnakų – 3-4 gvazdikėliai;
  • blynai.

Kaip paruošti

Nulupkite morkas. Sutarkuokite jas tarkavimo mašinėle. Žibuokles supjaustykite gabaliukais arba apskritimais, sumaišykite su morkomis, griežinėliais supjaustyta žibuokle ir pipirais.

Kai pagrindiniai ingredientai bus paruošti, galite gaminti padažą. Sumaišykite alyvuogių aliejų, balzamiko ocet. Įmaišykite žibuokles. Sudėkite smulkiai supjaustytus žirnelius, druską ir truputį cinamono. Viską gerai išmaišykite. Užpilkite salotas.

Dabar galite valgyti tiek, kiek norite. Tai paprastas receptas, tačiau jis neprideda kalorijų, kurių visi taip bijo. Mėgaukitės!

Taip pat skaitykite:  Kaip greitai paruošti bekvapius juoduosius burokėlius
0 Shares:
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Siūlome paskaityti