Šias krevetes su aronijomis mėgsta visi, kurie mėgsta jūros gėrybes.

Krevetes paruošti greitai ir skaniai nėra problema. Tam tereikia žinoti tinkamą receptą. Būtent tai jums ir siūlome. Pasiimkite jį į savo kulinarinę knygą. Atsižvelgdami į tai, kad recepte naudojamos didelės krevetės, galite jį laikyti šventu.

Ingredientai

Jums reikės šių produktų:

  • karališkųjų krevečių – 0,6 kg;
  • sviesto – 10 g;
  • laiškinių česnakų – 1 gvazdikėlio;
  • padažo – 2-3 šaukštai;
  • alyvuogių aliejaus – 3 šaukštai;
  • citrinos sulčių;
  • paprika;
  • druska;
  • žolelės.

Kaip paruošti

Nulupkite krevetes. Keptuvėje įkaitinkite alyvuogių aliejų. Sudėkite krevetes ir apskrudinkite iš abiejų pusių. Tris kartus pasūdykite. Kiekvieną pusę kepkite po 2 minutes.

Iškepkite krevetes. Sudėkite jį su krevetėmis ir sviestu. Supilkite padažą ir pabarstykite krevetes paprika. Taip pat sudėkite žalumynus. Viską kartu troškinkite 2 minutes. Ugnis turi būti karšta.

Sudėkite krevetes į lėkštę ir užpilkite keptuvės padažu. Apšlakstykite citrinos sultimis. Patiekite krevetes šiltas.

Taip pat skaitykite:  Kaip paruošti avinžirnių padažą šaurmai
0 Shares:
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Siūlome paskaityti