Krevetes paruošti greitai ir skaniai nėra problema. Tam tereikia žinoti tinkamą receptą. Būtent tai jums ir siūlome. Pasiimkite jį į savo kulinarinę knygą. Atsižvelgdami į tai, kad recepte naudojamos didelės krevetės, galite jį laikyti šventu.
Ingredientai
Jums reikės šių produktų:
- karališkųjų krevečių – 0,6 kg;
- sviesto – 10 g;
- laiškinių česnakų – 1 gvazdikėlio;
- padažo – 2-3 šaukštai;
- alyvuogių aliejaus – 3 šaukštai;
- citrinos sulčių;
- paprika;
- druska;
- žolelės.
Kaip paruošti
Nulupkite krevetes. Keptuvėje įkaitinkite alyvuogių aliejų. Sudėkite krevetes ir apskrudinkite iš abiejų pusių. Tris kartus pasūdykite. Kiekvieną pusę kepkite po 2 minutes.
Iškepkite krevetes. Sudėkite jį su krevetėmis ir sviestu. Supilkite padažą ir pabarstykite krevetes paprika. Taip pat sudėkite žalumynus. Viską kartu troškinkite 2 minutes. Ugnis turi būti karšta.
Sudėkite krevetes į lėkštę ir užpilkite keptuvės padažu. Apšlakstykite citrinos sultimis. Patiekite krevetes šiltas.