Salotos su traškiais keptais baklažanais ir feta – sveikatos šaltinis

Šiame recepte skonių derinys yra labai sėkmingas. Tai suprasite paragavę salotų. Baklažanai ir feta yra labai skanūs. Ingredientų kiekį galite imti savo nuožiūra. Viskas priklauso nuo to, kiek salotų norite pagaminti.

Ingredientai

Jums reikės šių komponentų:

  • baklažanai;
  • raudonasis svogūnas;
  • paprika;
  • česnakas;
  • feta;
  • sojų padažas;
  • citrinų sultys;
  • aliejus;
  • kukurūzų krakmolo.

Kaip pasigaminti salotas

Baklažanus supjaustykite dideliais kubeliais. Pabarstykite juos kukurūzų krakmolu. Jis turėtų padengti daržovių paviršių. Įkaitinkite aliejų keptuvėje ir kepkite baklažanus iki auksinės rudos spalvos.

Dabar supjaustykite papriką juostelėmis. Taip pat apkepkite ją aliejuje. Iki to laiko baklažanai bus atvėsę. Sudėkite juos į tą patį indą su paprikomis, į kurį reikia įdėti pusžiedžius ir žalumynus.

Salotas pagardinkite sojų padažu su česnaku ir citrinos sultimis. Prieš patiekdami, ant salotų viršaus uždėkite fetos sūrio. Jei norite gaivumo, įdėkite į salotas daugiau šviežių pomidorų. Skanaus!

Taip pat skaitykite:  Naminiai paštetai: trys skanūs receptai, geresni nei pirktiniai
0 Shares:
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Siūlome paskaityti