Salotos su jūros dumbliais ir dešra: originalios ir labai skanios!

Salotos gaunasi sočios, su maloniu pikantišku aromatu dėl jūros dumblių ir česnako.

Ingredientai 4 porcijoms:

  • Jūros dumbliai – 250 g
  • Virtos dešros – 150 g
  • Kiaušiniai – 2 vnt.
  • Bulvės – 3 vnt.
  • Lydytas sūris – 1 vnt.
  • Svogūnas – 1 vnt.
  • Česnakas – 2 skiltelės
  • Majonezas – 100 g
  • Druska – pagal skonį

Virimo laikas: apie 45 minutes


Paruošimas:

  1. Bulves kruopščiai nuplaukite, užpilkite šaltu vandeniu ir užvirinkite. Virkite ant silpnos ugnies apie 20 minučių. Atvėsinkite, nulupkite ir supjaustykite kubeliais.
  2. Kiaušinius išvirkite kietai (apie 10 minučių po užvirimo), atvėsinkite po šaltu vandeniu, nulupkite ir supjaustykite mažais kubeliais.
  3. Supjaustykite dešrą kubeliais. Nulupkite svogūną ir supjaustykite plonais pusžiedžiais. Lydytą sūrį sutarkuokite ant rupios trintuvės. Nulupkite česnaką ir susmulkinkite jį presu.
  4. Giliame dubenyje sumaišykite visus paruoštus ingredientus, įpilkite jūros dumblių. Pagardinkite druska ir majonezu. Viską kruopščiai išmaišykite.

Skanaus!

Taip pat skaitykite:  „Augalinis maistas: natūralus vaistas 5 gyvybiškai svarbioms organizmo sistemoms“
0 Shares:
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Siūlome paskaityti
Skaityti plačiau

Medicina: mokslas ir menas gydyti

Medicina yra viena seniausių ir labiausiai gerbiamų mokslo sričių, jungianti mokslinius tyrimus, technologijas ir žmogišką rūpestį. Ji nuolat…
Skaityti plačiau

Omletas: Išsamus receptas

Omletas yra vienas iš universaliausių ir paprasčiausių patiekalų, kurį galima gaminti tiek pusryčiams, tiek pietums ar vakarienei. Tai…