Salotos gaunasi sočios, su maloniu pikantišku aromatu dėl jūros dumblių ir česnako.

Ingredientai 4 porcijoms:
- Jūros dumbliai – 250 g
- Virtos dešros – 150 g
- Kiaušiniai – 2 vnt.
- Bulvės – 3 vnt.
- Lydytas sūris – 1 vnt.
- Svogūnas – 1 vnt.
- Česnakas – 2 skiltelės
- Majonezas – 100 g
- Druska – pagal skonį
Virimo laikas: apie 45 minutes
Paruošimas:
- Bulves kruopščiai nuplaukite, užpilkite šaltu vandeniu ir užvirinkite. Virkite ant silpnos ugnies apie 20 minučių. Atvėsinkite, nulupkite ir supjaustykite kubeliais.
- Kiaušinius išvirkite kietai (apie 10 minučių po užvirimo), atvėsinkite po šaltu vandeniu, nulupkite ir supjaustykite mažais kubeliais.
- Supjaustykite dešrą kubeliais. Nulupkite svogūną ir supjaustykite plonais pusžiedžiais. Lydytą sūrį sutarkuokite ant rupios trintuvės. Nulupkite česnaką ir susmulkinkite jį presu.
- Giliame dubenyje sumaišykite visus paruoštus ingredientus, įpilkite jūros dumblių. Pagardinkite druska ir majonezu. Viską kruopščiai išmaišykite.
Skanaus!