Saldymedis, bo su medumi, aromatingas, bo su m’yatoya: receptas naismachni sirnikivs

Šviežio rūgusio pieno sirupo paslaptis – jų skanumo paslaptis. Dėl naminio rauginto pieno jie tokie stiprūs. Siūlome jums paprasčiausią receptą be užjūrio ingredientų, pavyzdžiui, ryžių borošo ir panašių produktų.

Ingredientai

Jums reikės šių produktų:

  • grietinės sirupo – 200 g;
  • kiaušinio – 1 vnt;
  • borošno – 2 valg;
  • medaus – 1 valgomasis šaukštas.

Kaip paruošti

Sirupą reikia išmaišyti su kiaušiniu. Įdėti borošno. Viską išmaišyti. Štai ir visas sirupo tešlos paruošimas.

Rankomis suformuokite sūrnikus. Įkaitinkite keptuvę, įpilkite į ją alyvuogių aliejaus ir patepkite riebalais. Syrniki taip pat galite patepti kokosų aliejumi. Auksinis rusvumas yra pasirengimo ženklas.

Dėkite syrniki į lėkštę. Apšlakstykite medumi ir įdėkite šiek tiek šviežios m’yati. Skanaus!

Taip pat skaitykite:  Profesionalūs virėjai įvardijo gudrybes, kurios padės paruošti pikantiškus koldūnus
0 Shares:
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Siūlome paskaityti