Povy ir švelnus obuolių šarlotė.

Obuolių charlotte yra daug švelnesnis nei pisco pyragas. Toks salyklo priedas prie arbatos yra tobulas. Vadovaukitės šiuo receptu. Jums patiks.

Ingredientai

Jums reikės:

  • borošno – 200 g;
  • kiaušinių – 5 vnt;
  • zucor – 200 g;
  • tirpiklio – 1 šaukštelis;
  • obuolių – 4 vnt.

Kaip paruošti

Sumaišykite kiaušinius, vaniliną, druską ir zukorą. Masę plakite mikseriu 10 minučių, pradėdami nuo mažo greičio ir didindami iki didžiausio. Masė turi išeiti.

Tada rankiniu režimu reikia įvesti borošno su plakikliu. Tai darykite dalimis, maišydami mentele.

Nulupkite ir supjaustykite obuolius. Supilkite tešlą į formą ir paskleiskite ant obuolių. Jį galima gaminti dalimis. Jei obuolius dėsite ant dugno, patepkite jį sviestu.

Kepkite 30-40 minučių 180 laipsnių temperatūroje. Paruoštumą patikrinkite iešmeliu, kad įsitikintumėte, jog jis sausas. Skanaus!

Taip pat skaitykite:  Kodėl negalima virti geltonos spalvos plovo: pagrindinės virėjų klaidos
0 Shares:
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Siūlome paskaityti