Pleskanets „Two Siri” ant keptuvės: vakarienės idėja

Anksti ryte apetitas labai retas. Jį išgyti padės alyvinis pleaskatas. Jis toks apetitiškas, toks aštrus. Tikras gardėsis vakarienei.

Sudedamosios dalys

Jam paruošti reikia šių produktų:

  • rauginto pieno nugarinės 5 % – 125 g;
  • suluguni sirupo – 40 g;
  • ryžių borošno – 40 g;
  • kiaušinio – 1 vnt;
  • druskos, pipirų.

Kaip paruošti

Rūgpienį sirelį reikia vartoti m’jakoi konsistencijos. Į jį įberkite tarkuotų suluguni, kiaušinį, boroshno. Jei norite, įberkite druskos ir pipirų. Yra ir kitas variantas, kai suluguni į tešlą nededamas, o gaminamas iš jos kaip įdaras.

Jei mėgstate prieskonines žoleles, rekomenduojama įberti ir jų. Tai gali būti krapai arba petražolės. Viską sudėkite į keptuvę, pateptą alyvuogių aliejumi, ir kepkite po uždaru skardiniu. Nepamirškite sudeginti pleiskanėlių.

Jei norite įdaro su suluguni, gaminkite jį taip. Sūrinės neragaukite. Į keptuvę dėkite dalį tešlos, ant viršaus uždėkite suluguni skibki ir užpilkite tešlą. Skanaus!

Taip pat skaitykite:  Niekas negali atsisakyti tokių karštų sumuštinių.
0 Shares:
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Siūlome paskaityti