Koldūnus galima ne virti, o gaminti zapikanką. Tai kažkas naujo ir unikalaus. Vakare nebereikės galvoti apie nieką kitą. Kiekvienas norės gabalėlio šio skanėsto.
Ingredientai
Gaminimui reikia šių produktų:
- Pomidori – 4 vnt;
- kiaušinių – 2 vnt;
- grietinės – 4 šaukštai;
- vandens – 20 ml;
- sire – 50 g;
- druska, pipirai.
Kaip paruošti
Koldūnus sudėkite į formą, skirtą užkepimui. Jie turi būti vientisas lygus kamuolys. Ant viršaus sudėkite pomidoro griežinėlius. Pabarstykite druska ir pipirais.
Atskirame dubenyje sumaišykite grietinę ir vandenį. Įmuškite kiaušinius. Užpilkite grietinę ant koldūnų. Dėkite į 200 laipsnių temperatūros orkaitę 25 minutėms. Likus maždaug 5 minutėms iki kepimo apibarstykite tarkuotu sirupu. Skanaus!