Neįmanoma įsivaizduoti slovėnų virtuvės be dviejų svarbių atributų – juodųjų barščių ir gardžių lašinių. Ne visi nori pirkti jau paruoštą produktą, nes dažniau sūdomi lašiniai, atsižvelgiant į jų pikantiškumo privalumus. Siūlome jums paprastą būdą, kuris suteiks galimybę mėgautis idealiu produktu.
Kokių ingredientų reikia paruošti:
- Kiaulienos lašiniai;
- druskos;
- paprikos;
- aitriosios paprikos.
Kaip paruošti:
Kai kas nori, kad lašiniai būtų aromatingi ir aštrūs (daugiau paprikos), o kai kas – aštrūs (aitriosios paprikos).
Pradėkite sūdyti lašinius. Galite nebijoti persūdyti: žinoma, kad produkto persūdyti neįmanoma.
Uždenkite ir 3 dienoms įdėkite į šaldiklį.
Tada ištraukite, pamirkykite vandenyje, nusausinkite popieriniu skudurėliu ir įtrinkite nesmulkintomis aitriosiomis paprikomis bei paprikomis.
Sudedame lašinius į pergamentą ir siunčiame į šaldytuvą 2 dienoms.
Be to, kad tai labai sūrus produktas, jį kaip savaime suprantamą dalyką turėtų valgyti tie, kurie nori sustiprinti imuninę sistemą.