Paprastas kopūstų pyrago receptas, kuriuo gali mėgautis visi

Pyragai yra tikri skanėstai, kuriais mus dažnai vaišindavo močiutės. Kitais atvejais norisi pasigaminti kažką panašaus, tačiau nenorite skirti daug laiko ir pastangų kulinariniams šedevrams. Štai kodėl turėtumėte rasti paprastą variantą, kuris galės jus pradžiuginti pikantiškomis savybėmis. Išbandykite šį kopūstų pyrago receptą.

Kokių produktų mums reikia:

  • Reikės: 1 puodelio kefyro ir borošno;
  • 1 vištos kiaušinio;
  • 1 cibulynės;
  • apie 300 g kopūstų;
  • arbatinio šaukštelio geriamosios sodos;
  • 3 šaukštai alyvuogių aliejaus;
  • truputį druskos.

Kaip paruošti:

Iš pradžių kopūstą reikia šiek tiek daugiau susmulkinti, nes jis atlieka faršo vaidmenį. Paimkite puodą, įberkite druskos, pasūdykite, užvirinkite ir ant vidutinės ugnies išvirkite kopūstus.

Geriausiam rezultatui pasiekti užteks 15 hvilinų.

Po to daržoves reikia nusausinti.

Kai kopūstai bus paruošti, galima pradėti troškinti alyvuogių aliejuje smulkiai supjaustytą vištieną kartu su kopūstais.

Tai užtruks apie 20 minučių. Šiame etape galite įberti druskos ir mėgstamų prieskonių pagal pageidavimą.

Tuo tarpu turime pasiruošti tešlos pagrindą. Viskas labai paprasta: sumaišome kefyrą, kiaušinį, įmaišome išmirkytą baravyką. Viską išmaišome iki vientisos konsistencijos.

Įberiame sodos ir dibkos druskos ir dar kartą išmaišome.

Galutinis etapas toks: formą reikia ištepti alyvuogių aliejumi, tada supilti pusę tešlos, sudėti įdarą ir išpilti tešlą.

Pyragaičius kepkite apie 25 minutes 180 °C temperatūroje.

Taip pat skaitykite:  Skanūs ir purūs rageliai iš alyvinės tešlos
0 Shares:
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Siūlome paskaityti