Padirbti atšokimai: kaip apiplėšti šalį ir eksperimentuoti virtuvėje

Tokių kotletų kepimo būdas bus labai neįprastas, o tai paaiškina visą kotletų „netikrumą”. Tačiau nesijaudinkite, šiuos kotletus gaminsime iš maltos mėsos, todėl troškinys tikrai bus pikantiškas ir saldus.

Jei dar niekada taip negaminote, šį receptą turėtumėte pasiimti kaip pastabą, patikėkite, jis jums pravers.

Ingredientai 2 porcijoms:

  • maltos mėsos (vištienos ir kiaušinių) – 500 g;
  • vištienos kiaušinis – 2 vnt;
  • borošno (pannirovkai);
  • druskos, prieskonių (pipirų, paprikos, baziliko, muskato riešuto) – pagal skonį;
  • alyvuogių aliejaus (riebalams ištepti).

Cooking:

1. Faršą pasūdykite, suberkite prieskonius, gerai išmaišykite. Kiaušinius suplakti šakute, paruošti borošno paniruvannya kotletams.

2. Pasigaminkite maltos mėsos suktinukus. Atsargiai suformuokite kotletą ant dolono, paniruokite į borošnoi ir pamirkykite kiaušinyje (vieną pusę galite aptepti kiaušinio silikoniniu kulinariniu penzlu, o kitą pusę ant keptuvės taip pat penzlom).

3. Aptepkite alyvuogių aliejumi iš abiejų pusių, kol iškeps.

Jei norite, ant viršaus galite uždėti plonus pomidoro ir tarkuotos kietosios sieros apskritimus ir trinti po uždaru vikšru, kol siera išsilydys. Gausite kažką panašaus į prancūziško stiliaus kotletą.

Šis kotletų variantas išeina tikrai pikantiškas, o svarbiausia, kad jis nesuprantamas. Skonis primena tikrą mėsos gabalą, tačiau iš tiesų tai tik įprasta malta mėsa.

Pabandykite pasigaminti šį pasijonį, ypač gerai jį gaminti mažiems vaikams arba jauniems tėvams, kurie turi problemų kramtydami kietą maistą.

Mėgaukitės!

Taip pat skaitykite:  Kaip pasigaminti itališką omletą vakarienei
0 Shares:
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Siūlome paskaityti
Skaityti plačiau

Česnakas ir jo savybės

1. Įvadas: Česnako istorija ir kilmė Česnakas (Allium sativum) – tai viena iš seniausių ir populiariausių daržovių pasaulyje,…