Padažas mėsai su adžika ir kalendromis – kaip visada aromatingas

Ant grotelių ar kepsninės kepta ar troškinta mėsa geriausiai tinka su aromatingu padažu. Iš daugelio receptų verta paminėti padažą su adžika ir žalumynais. Paruošiamas per dvi minutes.

Ingredientai

Gaminimui reikia šių produktų:

  • kalendros – 1 ryšulėlio;
  • pomidorų pastos – 2 valg;
  • adžikos – 1 šaukštelis;
  • apynių-saulėgrąžų – 0,5 šaukštelio;
  • acto 9 % – 1 valgomasis šaukštas;
  • chasnickas – 2 gvazdikėliai;
  • druska, pipirai.

Kaip paruošti

Padažą paruošti labai paprasta. Visus recepte nurodytus ingredientus reikia sudėti į trintuvą. Sumaišykite, kol pasidarys padažas. Štai ir viskas. Jus sužavės jo skonis. Jis labai apetitiškas ir intensyvus.

Mėgaukitės!

Taip pat skaitykite:  Juodintos žuvies ir avokadų suktinukai: šventinio užkandžio idėja
0 Shares:
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Siūlome paskaityti
Skaityti plačiau

Omletas: Išsamus receptas

Omletas yra vienas iš universaliausių ir paprasčiausių patiekalų, kurį galima gaminti tiek pusryčiams, tiek pietums ar vakarienei. Tai…