Ant grotelių ar kepsninės kepta ar troškinta mėsa geriausiai tinka su aromatingu padažu. Iš daugelio receptų verta paminėti padažą su adžika ir žalumynais. Paruošiamas per dvi minutes.
Ingredientai
Gaminimui reikia šių produktų:
- kalendros – 1 ryšulėlio;
- pomidorų pastos – 2 valg;
- adžikos – 1 šaukštelis;
- apynių-saulėgrąžų – 0,5 šaukštelio;
- acto 9 % – 1 valgomasis šaukštas;
- chasnickas – 2 gvazdikėliai;
- druska, pipirai.
Kaip paruošti
Padažą paruošti labai paprasta. Visus recepte nurodytus ingredientus reikia sudėti į trintuvą. Sumaišykite, kol pasidarys padažas. Štai ir viskas. Jus sužavės jo skonis. Jis labai apetitiškas ir intensyvus.
Mėgaukitės!