Šį padažą galima gaminti tiek iš šviežios, tiek iš šaldytos kiaulienos. Jis bus skanus ir originalus. Išbandykite padažą su mėsa, kad padažas būtų spalvingesnis.
Ingredientai
Jums reikės šių ingredientų:
- juodos kiaulienos – 1 valgomasis šaukštas;
- cukrinio cukraus – 3 valg. š;
- druskos – ⅔ šaukštelio;
- laiškinių česnakų – 1 gvazdikėlio;
- džiovinto imbiero arba chr;
- cari;
- juodųjų pipirų;
- lauro lapas;
- čiobreliai.
Kaip paruošti
Nuplaukite javainius, pašalinkite drėgmę ir bet kokiu patogiu būdu pagaminkite tyrę. Sumalkite čazniką. Viską sudėkite į puodą ir pastatykite ant ugnies. Įberkite recepte nurodytų prieskonių pagal savo skonį.
Padažą užvirinkite ir virkite 15-20 minučių. Reguliariai maišykite, kad nesudegtų. Tada nuimkite padažą nuo viryklės, išimkite lauro lapą, kad jis nesukietėtų. Patiekite padažą į stalą atšaldytą. Skanaus!