Nasipnyi pirig: paprasta, greita ir labai skanu

Nasipnyi pirig lengva paruošti. Tešlos nereikia minkyti. Ir išeina labai skanus, šiek tiek panašus į Napoleoną. Pabandykite jį pagaminti vieną kartą ir jis taps jūsų mėgstamiausiu.

Išsami informacija

Ingredientai
1 stiklainis borosna
1 stiklainis manų kruopų
1 stiklainis cukatos
8 dideli obuoliai
vanilinė cukata
1,5 šaukštelio miltelių
100 g sviesto
cinamono, truputis druskos.

Paimkite dubenį ir sumaišykite jame borošną, cukrų su cukrumi, manų kruopas, druską ir puriklį. Obuolius sutarkuokite ir sutarkuokite stambia tarka. Sausą mišinį padalykite į 4 lygias dalis, o obuolius – į 3 dalis.

Pirmąją mišinio dalį sukrėskite į formą ir išlyginkite. Po to įdėkite ir padalykite obuolių dalį, sumaišytą su cinamonu. Pakartokite paskirstymą rutuliukais taip, kad sausas mišinys būtų ant viršaus. Didelę torto formą ištepkite sviestu ir tolygiai paskirstykite jį po pyrago paviršių.

Kepkite 180 laipsnių temperatūroje 40 minučių, kol taps auksinės spalvos. Palikite 30 xvins, kad pyragaičiai atvėstų. Mėgaukitės!

Taip pat skaitykite:  "Kulinari" atskleidė, kokias klaidas daro 80 proc. vyrų, kai tepa bandeles
0 Shares:
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Siūlome paskaityti