Pasninko laikotarpiu galite ne tik pasveikinti savo organizmą, bet ir išbandyti naujų patiekalų. Pavyzdžiui, kaip šis, su grybais.
Išsami informacija
Džiovintus grybus (o jie labiau tinka šiai aistrai) pamirkykite per naktį. Juos nuplaukite ir išvirkite nedideliame kiekyje vandens (kad jis lengvai apsemtų). Visada juos pasūdykite. Palikite nusausinti, bet sultinio neišpilkite. Pertrinkite grybus per mėsmalę ir sudėkite į sultinį.
Tada atskirai ištepkite alyvuogių aliejumi 1 kubeliais supjaustytą vištieną ir 4-5 didelius laiškinius česnakus bei sudėkite juos prie grybų. Tada sausoje keptuvėje pakepinkite 3 valgomuosius šaukštus baravykų, kol pakeis spalvą, sumeskite su grybais ir pavirkite 5 minutes. Įberkite juodųjų pipirų ir, jei reikia, daugiau druskos.
Tokioje pidlivoje tinka mirkyti įvairių rūšių garnyrus. Ji suteiks jiems ypatingo skonio!