Kvasolya su ryžiais: dar viena dainuojanti aistra

Pagerinkite savo valgiaraštį pasninko laikotarpiu gamindami šį pikantišką troškinį. Kai kurie žmonės sako, kad kvasola yra kita mėsa.

Išsami informacija

Išvirkite 0,5 kg kvasolio arba naudokite 1 litrą parduotuvėje paruošto kvasolio. Išvirkite ryžius iš 1 butelio ryžių ir dviejų butelių vandens. Prieš verdant būtinai pertrinkite ryžius, kad jie nesuliptų. Keraminiame dubenyje atsargiai sumaišykite rūgpienį, ryžius, 250 g pomidorų padažo, druską ir 2 valgomuosius šaukštus alyvuogių aliejaus. Aptepkite 2 zebulinus, kol apskrus. Tai buvo paruošiamieji darbai.

Dabar pereikite tiesiai prie kepimo. Į kepimo skardos ar gusatnicos dugną įpilkite šiek tiek alyvuogių aliejaus, sudėkite kvassol su ryžiais, uždenkite korėjietiškomis morkomis ir nedėkite riebalais pateptų zebulių. Užpilkite kečupo, uždenkite žaliaisiais žirneliais ir dėkite į šaltą orkaitę, kad sušiltų kartu su troškiniu. Kepkite dvejus metus.

Mėgaukitės karštu ir šaltu.

Taip pat skaitykite:  Kaip sūdytas bulves paversti dar pikantiškesnėmis: maža gudrybė su bulvėmis
0 Shares:
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Siūlome paskaityti