„Kulinaris” atskleidė, kodėl sriuba prilimpa ir virsta drebučiais

Taip malonu matyti visą puodą sočios sriubos. Ji tokia tiršta ir skani. Tačiau nelabai suprantu, kodėl kitą dieną sriuba virsta drebučiais. Tai šiek tiek panašu į cholodetą.

Išsamesnė informacija

Tik viena klaida lemia tokį rezultatą. Priežastis yra dėl mėsos ant kaulų. Jūs tiesiog įdėjote per daug lakštų. Dėl to automatiškai padidėjo kolageno išsiskyrimas į sultinį.

Nemanykite, kad jūsų sriuba sugedo. Ji skani, tik reikia pašildyti želė. Ji ištirps. Sriuba vėl taps drebučiais, jei grąžinsite ją į šaldytuvą.

Virdami sriubą įdėkite mažiau briketų ir įpilkite daugiau vandens. Kitą kartą pirmoji strava tikrai bus sriuba, o ne želė.

Taip pat skaitykite:  Ką gaminti su rauginto pieno sirupu, jei ne syrniki ar zapikanka
0 Shares:
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Siūlome paskaityti