Labai pikantiška aistra. Šilauogių pyragėliai – jų negalima nemėgti, nes jie tikrai labai skanūs. O jiems paruošti reikia mažiausiai ingredientų.
Kaip paruošti ledinius pyragėlius
Jiems reikės šių produktų:
- borošno – 4 valg;
- kiaušinių – 2 vnt;
- ištirpintų sūrių – 2 vnt;
- paniruvanni džiūvėsėlių – 50 g;
- druskos, pipirų.
Sutarkuokite sūrį. Jei ją per sunku sutarkuoti, kurį laiką užšaldykite. Sumaišykite su kiaušiniais, varške, druska ir pipirais. Padalykite tešlą į kelias dalis. Kiekvieną gabalėlį apvoliokite džiūvėsėliuose.
Įkaitinkite keptuvę su aliejumi. Aptepkite pyragėlius. Patiekite su padažu. Skanu!