Kulinaris atskleidė, kaip paruošti ledinius alyvinius pyragėlius

Labai pikantiška aistra. Šilauogių pyragėliai – jų negalima nemėgti, nes jie tikrai labai skanūs. O jiems paruošti reikia mažiausiai ingredientų.

Kaip paruošti ledinius pyragėlius

Jiems reikės šių produktų:

  • borošno – 4 valg;
  • kiaušinių – 2 vnt;
  • ištirpintų sūrių – 2 vnt;
  • paniruvanni džiūvėsėlių – 50 g;
  • druskos, pipirų.

Sutarkuokite sūrį. Jei ją per sunku sutarkuoti, kurį laiką užšaldykite. Sumaišykite su kiaušiniais, varške, druska ir pipirais. Padalykite tešlą į kelias dalis. Kiekvieną gabalėlį apvoliokite džiūvėsėliuose.

Įkaitinkite keptuvę su aliejumi. Aptepkite pyragėlius. Patiekite su padažu. Skanu!

Taip pat skaitykite:  Kodėl alyvuogių ir alyvuogių aliejaus geriau nepilti: 4 naudojimo variantai
0 Shares:
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Siūlome paskaityti