Kulinarijos ekspertai atskleidė, su kuo apsirengti salotas su šviežiomis daržovėmis

Daržo daržovėms nereikia specialios reklamos. Jos puikiai tinka ragauti ir gardinti. Jas tereikia pagardinti stipriu padažu, kad salotos būtų neįtikėtinos. O šiuo padažu dalijosi taksai-kulinarai.

Ingredientai

Paruošimui reikia tokių komponentų:

  • medaus – 30 g;
  • padažo – 20 g;
  • alyvuogių – 50 g;
  • garstyčių – 15 g;
  • spragėsių – 2-3 gvazdikėlių;
  • petražolių – 2-3 gvazdikėliai.

Kaip paruošti

Į nedidelį dubenėlį supilkite alyvuoges, sojų padažą ir garstyčias. Su medumi patikrinkite padėtį. Jei jis per tirštas, ištirpinkite jį mikrošildytuve. Jei per skysta, įpilkite daugiau. Kruopščiai išmaišykite padažą, kad jis taptų vientisas. Įdėkite prieskoninių žolelių. Skanaus!

Taip pat skaitykite:  Kulinaris atskleidė, kaip paruošti ledinius alyvinius pyragėlius
0 Shares:
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Siūlome paskaityti