Kulinari pasiūlė skushtuvativat girchino-pomidorų plitimą: mėgaujasi ar ne

Dažniausiai tepami avokadai, ryžiai ir rūgštynės. Šiandien siūlome jums naują skonių derinį. Galbūt jie jums patiks, nors apie šį derinį galbūt nesate girdėję.

Sudedamosios dalys

Gaminimui reikia šių produktų:

  • sviesto – 50 g;
  • pomidorų padažo – 1 valgomasis šaukštas;
  • garstyčių – 1 šaukštelis;
  • chervona tsibulia – 1/4 vnt;

Kaip paruošti

Aliejus turi būti kambario temperatūros. Sumaišykite jį su pomidorų padažu arba kečupu ir karštomis garstyčiomis.

Sutarkuokite juodąjį kopūstą. Sudėkite į maišelį. Taip baigsite ruošti padažą. Galite valgyti tiesiog taip su duona. Jis taip pat bus skanus pagrindas skrebučiams ir sumuštiniams.

Pavyzdžiui, galite užtepti šio užtepo ant duonos riekelės ir ant jos uždėti gabalėlį lengvai sūdytos juodai pjaustytos juodos žuvies. Jei įmaišysite šiek tiek žalios ląstelienos, bus skanu. Skanu!

Taip pat skaitykite:  Kodėl obuolių pyragas nekyla: jaunų ponų klaidos
0 Shares:
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Siūlome paskaityti