Dažniausiai tepami avokadai, ryžiai ir rūgštynės. Šiandien siūlome jums naują skonių derinį. Galbūt jie jums patiks, nors apie šį derinį galbūt nesate girdėję.
Sudedamosios dalys
Gaminimui reikia šių produktų:
- sviesto – 50 g;
- pomidorų padažo – 1 valgomasis šaukštas;
- garstyčių – 1 šaukštelis;
- chervona tsibulia – 1/4 vnt;
Kaip paruošti
Aliejus turi būti kambario temperatūros. Sumaišykite jį su pomidorų padažu arba kečupu ir karštomis garstyčiomis.
Sutarkuokite juodąjį kopūstą. Sudėkite į maišelį. Taip baigsite ruošti padažą. Galite valgyti tiesiog taip su duona. Jis taip pat bus skanus pagrindas skrebučiams ir sumuštiniams.
Pavyzdžiui, galite užtepti šio užtepo ant duonos riekelės ir ant jos uždėti gabalėlį lengvai sūdytos juodai pjaustytos juodos žuvies. Jei įmaišysite šiek tiek žalios ląstelienos, bus skanu. Skanu!