Kulinari pasiūlė, ką pavasarį gaminti su ridikėliais

Pavasaris siejamas su ridikėliais. Ankstyvas ir pikantiškas vitamininis dietos papildas. Po žiemos jis labai sotus. Iš jo galima paruošti skanių ir labai lengvų salotų. Tikra pavasario gaiva ant jūsų stalo.

Sudedamosios dalys

Paruošimui reikia šių produktų:

  • rūgštaus pieno sirupo – 400 g;
  • ridikėlių – 8 vnt;
  • laiškinių česnakų – 1 gvazdikėlio;
  • grietinės – 2 šaukštai;
  • žalios spalvos čeburekų;
  • cr;
  • druska, pipirai.

Kaip paruošti

Svirnelį sutrinkite šakute, o ridikėlius supjaustykite, kaip jums patinka. Viską sumaišykite. Į salotas sudėkite supjaustytą žaliąjį avinžirnį ir krapus.

Salotas pagardinkite druska, pipirais ir grietine. Paruošta, galite valgyti. Salotas lengva ir paprasta paruošti. Į jas galima įdėti šviežios ugnies, pomidoro pagal pageidavimą. Jei nemėgstate aitriosios paprikos skonio, tiesiog jos nedėkite. Receptas yra kintamas. Mėgaukitės!

Taip pat skaitykite:  Kaip paruošti rūkytus sirupus ir jūros dumblių užpilą
0 Shares:
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Siūlome paskaityti