Kulinari atskleidė vinegreto tobulinimo paslaptį

Vinaigrette ruošiamas gana dažnai. Jis paprastas, pikantiškas ir skanus. Jei norite šiek tiek daugiau įvairovės, pakeiskite gerai žinomų salotų sudėtį. Kaip ją pasigaminti, skaitykite toliau straipsnyje.

Išsamesnė informacija

Yra nemažai maisto gaminimo gudrybių. Pakalbėkime apie juos išsamiai. Nenustebkite, bet virėjai siūlo raugintus kopūstus pakeisti iš esmės kitokiu produktu – skerdiena.

Tai ne vienintelis priedas. Reikia transformuoti padažą. Majonezą ir garstyčias sumaišykite su šaukštu otos. Viskas salotose lieka nepakitę.

Galite sakyti, kad tai jau nebe užpilamas padažas, o kažkas kita. Kulinarai mėgsta eksperimentuoti, keisti klasikinius receptus. Tai yra pasiūlymas, o jūs patys nuspręsite, ar jį daryti, ar palikti savo mėgstamą vinegretą be pakeitimų.

Taip pat skaitykite:  Kaip paruošti kardamono bandeles
0 Shares:
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Siūlome paskaityti