„Kulinari” atskleidė korėjietiškų grybų padažo paslaptį

Užkandis, populiarus kaip morkos. Skanus ir aromatingas, nes prieskoniai atlieka savo darbą. Toliau esančiame straipsnyje skaitykite, kaip tinkamai paruošti grybus, kad jie būtų korėjietiški.

Ingredientai

Padažui reikės šių produktų:

  • burokėlių – 0,5 kg;
  • 6 proc. vyno – 2 valgomųjų šaukštų;
  • laiškinių česnakų – 4 gvazdikėlių;
  • alyvuogių – 60 ml;
  • druskos – 0,5 šaukštelio;
  • cukoras – 1,5 valgomojo šaukšto;
  • kalendros – 1 šaukštelis.

Kaip paruošti

Sutarkuokite baravykus gražiu šiaudeliu. Geriau naudoti tam skirtą specialią tarką. Perkoškite barščius per presą.

Tarkuotus burokėlius pabarstykite druska. Išmaišykite. Palikite jį 30 minučių, kad iš jo išsiskirtų sultys ir jis pradėtų sūrėti. Tada įberkite kalendros, juodųjų pipirų, zūkoro, vyno oketo, aitriosios paprikos.

Padažo paslaptis ta, kad alyvuogės dedamos ne šaltos. Ї Jį reikia pašildyti ir tada užpilti ant agurkų. Išmaišykite ir padėkite į šaldytuvą marinuotis 12 metų. Mėgaukitės!

Taip pat skaitykite:  Kiaušinių užkandžių idėja: su juodai apskrudusiais šonkauliukais ir krevetėmis
0 Shares:
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Siūlome paskaityti