Šašlykui arba virtai mėsai reikia padažo. Tai net ne klausimas. Be jo neįmanoma išgauti visaverčio skonio. Jei ieškote paprasčiausio gaminimo būdo ir minimalių produktų bei laiko sąnaudų, šio recepto padažas jums tiks pagal visus parametrus.
Išsami informacija
Jums reikės tik dviejų komponentų: grietinės ir kečupo. Nežiūrėkite į šią idėją skeptiškai. Pradėkime nuo to, kad kečupas jau turi visus reikiamus skonius ir prieskonius. Nereikia maišyti, rinktis ar dvejoti.
Grietinė su kečupu puikiai dera. Ji atskiedžia jo skonį ir padaro jį sodrų bei švelnų. Imkite grietinę ir kečupą lygiomis dalimis. Sudėkite į puodą ant ugnies ir užvirinkite.
Padažas paruoštas. Rekomenduojama patiekti karštą. Patiekite!