Kulinarai atskleidė, su kuo apsirengti salotas su šviežiomis daržovėmis „Dacha”.

Daržo daržovėms nereikia specialios reklamos. Jos puikiai tinka ragauti ir gardinti. Jas tereikia pagardinti stipriu padažu, kad salotos būtų neįtikėtinos. O šiuo padažu dalijosi taksai-kulinarai.

Ingredientai

Paruošimui reikia tokių komponentų:

  • medaus – 30 g;
  • padažo – 20 g;
  • alyvuogių – 50 g;
  • garstyčių – 15 g;
  • spragėsių – 2-3 gvazdikėlių;
  • petražolių – 2-3 gvazdikėliai.

Kaip paruošti

Į nedidelį dubenėlį supilkite alyvuoges, sojų padažą ir garstyčias. Su medumi patikrinkite padėtį. Jei jis per tirštas, ištirpinkite jį mikrošildytuve. Jei ji reta, įpilkite daugiau. Kruopščiai išmaišykite padažą, kad jis taptų vientisas. Įdėkite prieskoninių žolelių. Skanaus!

Taip pat skaitykite:  Kaip teisingai virti koldūnus ir kodėl virimo metu būtina įpilti butelį šalto vandens
0 Shares:
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Siūlome paskaityti