Svieste ar keptoje žuvyje daug įdomiau ragauti, jei ji pagardinta prieskoniais. Kulinarinis būdas pagerinti aistrą. Siūlome susipažinti su prieskonių, kuriuos rekomenduojama naudoti ruošiant žuvį, sąrašu.
Išsamesnė informacija
Riebaluose kepta žuvis yra intensyvesnio skonio nei kepta. Naudodami šį gaminimo būdą turėtumėte būti atsargūs rinkdamiesi prieskonių rūšį ir kiekį. Neužgožkite pačios žuvies skonio. Kulinarai rekomenduoja naudoti šiuos prieskonius:
- muskato riešutą;
- kalendros;
- smulkų imbierą;
- ciberžolės;
- juodųjų pipirų;
- karčioji paprika;
- džiovintų šermukšnių uogų;
- čiobreliai.
Prieskoniai ir prieskoniai turėtų būti aromatingesni kepamai žuviai. Jie geriau papildys žuvį. Atkreipkite dėmesį į mairūną, rozmariną ir baziliką. Taip pat tinka salierai, petražolės ir laiškiniai česnakai.